spoelkranen oude brouwerij-installatie Trumer Bräu (Oostenrijk)

Over Bierschrijver

Biersommelier met (online) marketingervaring

Maak kennis met bierschrijver Frits Dunnink, smaakenthousiast, gediplomeerd biersommelier en professioneel tekstschrijver met reclame- en (online) marketingervaring.

logo Diplom Biersommelier

Frits Dunnink (1971) combineert zijn jarenlange ervaring op het terrein van copywriting en marketing met zijn liefde voor bier, koken en eten. Hij is vaste samenwerkingspartner van DPG Media voor branded content op het terrein van speciaalbier. Daarnaast schrijft hij voor Bierista. Najaar 2020 verschijnt zijn boek ‘0.0 – alcoholvrij bier in de Lage Landen‘. Ook is dan zijn bier-scheurkalender 2021 verkrijgbaar. Beide worden uitgegeven bij Edicola Publishing.

Bekijk het uitgebreide bier-portfolio van Frits Dunnink >>

Diplom Biersommelier

Zijn vakkennis over bier zette Frits Dunnink september 2019 ‘op punt’ door het behalen van het certificaat Doemens Diplom Biersommelier bij de internationaal gerenommeerde Kiesbye Akademie in Obertrum am See (Oostenrijk). Dit vormde het sluitstuk van het opleidingstraject van StiBON.

Portret van biersommelier en contentmarketeer Frits Dunnink

Culinair schrijver ‘Cum Laude’

Daarnaast rondde hij cum laude een cursus Culinair en Wijnschrijven af onder auspiciën van Onno Kleyn. De lekkerste schrijver van Nederland vond deze woorden bij het overhandigen van het certificaat:

Konden alle schrijvers in Nederland maar zo schrijven. Alle schrijvers die zich schrijver noemen en die als schrijver ingehuurd worden, bedoel ik. Zeer professioneel ben je, Frits, in alle opzichten. Je teksten zijn een genoegen om te lezen, alles klopt: taal, vorm, het spannen van de boog en de informatie.

Contact opnemen met bierschrijver Frits Dunnink >>