Podcast Bierschrijver spreekt…!

Onthaasten en genieten, dat is de rode draad in de nieuwe podcast ‘Bierschrijver spreekt…!’ Elke vier weken gaat biersommelier Frits Dunnink op zoek naar de mooiste verhalen rond ambachtelijk bier, de brouwers en de biercultuur van de Lage Landen. Samen met producer en gastheer Friso Gosliga doorkruist hij Nederland en Vlaanderen om op bezoek te gaan bij interessante gasten. Elke aflevering van de podcast wordt met een mobiele studio op locatie gemaakt, wat een bijzonderheid mag heten. Ontdek de podcast Bierschrijver spreekt…!

Podcast Bierschrijver spreekt…!

In Nederland en Vlaanderen is er sinds dit najaar een nieuwe podcast over bier en biercultuur: ‘Bierschrijver spreekt…!’. Het is een idee van Frits Dunnink, die als auteur, biersommelier en smaakenthousiast bekend is uit de krant en van radio en tv. Als liefhebber kun je stipt op de 15e van iedere maand een nieuwe aflevering verwachten van ‘Bierschrijver spreekt…!’, onder meer te vinden op de podcast platforms van Apple, Spotify en Google.

Abonneren

De podcast ‘Bierschrijver spreekt…! ‘ kun je beluisteren en abonneren via een groot aantal relevante podcast-diensten.

SpotifyiTunesSoundCloudCastBoxPocketCastsTuneInGoogle Podcasts

Biersommelier Frits Dunnink en zijn producer Friso Gosliga gaan maandelijks op zoek naar de mooiste verhalen over bier. (foto: Jules van Iperen)

De gerieflijke sfeer van een bruin café

De opzet van ‘Bierschrijver spreekt…!’ is in lijn met de opvatting van de makers over het genieten van bier: je neemt er het liefst even de tijd voor, om er in goed gezelschap met aandacht van te genieten. De podcast ademt de sfeer van een goed bruin café, waar samen met een gast uit de bierwereld een onderhoudend gesprek wordt gevoerd over met liefde gebrouwen bier. De afleveringen duren tussen de 45 en 60 minuten.

Met hun podcast onttrekken de makers zich zoveel mogelijk aan de waan van de dag. Niet hijgerig op zoek naar het laatste nieuws of de nieuwste trends, maar uitzoomen op achtergronden en bredere ontwikkelingen. In de afleveringen van ‘Bierschrijver spreekt…!’ krijgen de kennis, verhalen en anekdotes van de gasten alle ruimte.

De man achter ‘Bierschrijver spreekt…!’

De podcast ‘Bierschrijver spreekt…!’ is een idee van Frits Dunnink, die als auteur, biersommelier en smaakenthousiast bekend is uit de krant en van radio en tv. De podcast sluit aan bij de andere publicaties van Dunnink over onze biercultuur. De Bierschrijver is bekend van zijn jaarlijkse scheurkalender, zijn boeken over genieten van bier en ‘Bierschrijver.nl’. Deze site is er al sinds 2015. Het heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend online magazine voor bierliefhebbers in Nederland en Vlaanderen.

Naar de startpagina van bierschrijver.nl >>