Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden over de nieuwste blogs en ander nieuws van bierschrijver Frits Dunnink? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

[anr-captcha]

Voor wie is de nieuwsbrief interessant?

In de wereld van het bier gist en borrelt het van de boeiende verhalen. Hoe meer je weet over wat je drinkt, hoe meer je ervan kunt genieten. Op bierschrijver.nl vind je verhalen over bijzonder bier en het genieten ervan, brouwerijen en ontwikkelingen in de bierwereld. Geschreven als inspiratie voor brouwers en andere ondernemers die in de wereld van het bijzondere bier hun brood verdienen. Maar ook voor bierliefhebbers: kenners en zij die dat willen worden. Wil je op de hoogte blijven van die verhalen? Via mijn nieuwsbrief krijg je automatisch regelmatig altijd de nieuwste blogs in je digitale brievenbus.

Vanzelfsprekend gaat Bierschrijver zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je verstrekt wanneer je je voor de nieuwsbrief aanmeldt. De meest recente versie van de privacyverklaring vind je hier.

Zelf aan de slag met e-mailmarketing?

Met e-mailmarketing kom je op een laagdrempelige manier op gezette tijden onder de aandacht bij klanten, ambassadeurs of gasten. Maar het werkt alleen voor je bedrijf als je het doordacht opzet. Met een plan: waarom, hoe en wat? En daar ook consequent uitvoering aan geeft. Hoe zit het met privacy-richtlijnen? Lukt dat bij jouw sowieso drukke agenda? Of kun je wel een helpende hand gebruiken? Dan moeten we eens praten. Ik zie namelijk mogelijkheden om jouw e-mailmarketing van de grond te krijgen. En in de lucht te houden.

Maak direct een afspraak om vrijblijvend te sparren over e-mailmarketing >>

Meer weten over bierschrijver Frits Dunnink

Aandacht voor bijzonder bier. Omdat aandacht alles mooier maakt. Biersommelier met een professionele achtergrond in (online) marketing, reclame en communicatie. Hier vind je meer achtergronden.