collage met foto's betrekking hebbend op de bier-scheurkalender 2021

Bestel de bier-scheurkalender 2021

Dit najaar is er in Nederland en Vlaanderen weer een echte bier-scheurkalender te koop. En deze is de leukste en meest dorstmakende geworden die vooralsnog ooit is uitgegeven. Een cadeau dat bij liefhebbers het hart echt sneller deed kloppen. Want de kalenders gaan als warme broodjes. Met als gevolg dat ‘ie online zo goed als uitverkocht is. Gelukkig heb ik wel een paar tips voor je waar je de bier-scheurkalender 2021 nog wel via internet kunt bestellen.

Bestel de bier-scheurkalender 2021 (online) bij de boekhandel bij jou in de buurt

Je zoekt een leuk cadeau voor een echte bierliefhebber. Maar op de cadeauverpakking met Grolsch tripel vorig jaar werd maar lauwtjes gereageerd. Dus zorgt nu wéér iets geschikts vinden voor die verjaardag, in de schoen of onder de boom allicht voor stress. Je had je oog laten vallen op de bier-scheurkalender 2021. En nu kom je er achter dat die online vrijwel is uitverkocht. Dat is geen reden voor paniek. Ik weet nog een paar plekken waar je de bier-scheurkalender vanuit je luie stoel via internet op de kop kunt tikken.

Hier kun je de kalender ook nog bestellen

bij Bierhuys D’n Vlegel >>

TIP! De bier-scheurkalender is ook nog online of telefonisch te bestellen bij de betere boekhandel bij jou in de buurt. Veel boekhandelaren bezorgen. Daarbij: ze kunnen jouw steun nu hard gebruiken!!!

Bierkalender 2022

Inmiddels is wel duidelijk dat er ook een bierkalender 2022 komt. Het succes van de uitgave 2021 gaan we natuurlijk evenaren. Voor jouw brouwerij, bijzondere bierwinkel of misschien zelfs mooie biercafé een mooie gelegenheid je in de kijker te spelen bij duizenden bierliefhebbers. We gaan werken met voorinschrijving. Als je belangstelling hebt voor de mogelijkheden, zie ik je bericht graag tegemoet.

Ja, ik heb interesse in de mogelijkheden van de bierkalender 2022 >>