bier scheurkalender 2023 voorblad

De bier scheurkalender 2023 bestellen

Een jaar lang de mooiste en lekkerste verhalen in de Bierschrijver-scheurkalender. Want hoe meer je weet over wat je drinkt, hoe meer je kunt genieten. In 2023 komt er weer een spiksplinternieuwe editie: het leukste eindejaarscadeau voor iedereen die van bier en mooie verhalen houdt. Jazeker, het kan nu: de bier scheurkalender 2023 bestellen!

De bier scheurkalender 2023 bestellen

Sneak preview

Wat kost het?
€15,95 (inclusief 21% BTW)
per kalender
€ 2,95 bijdrage verzendkosten via DPD*
€ 1,95 voor abonnees van de nieuwsbrief*
nieuwsbriefabonnees in het buitenland 50% korting op verzending
* per verzendadres
Betalen

De nieuwe Bierschrijver-scheurkalender is nu beschikbaar. Als je bestelt, ontvang je een factuur. Zodra het bedrag bij mij op de rekening staat, maak ik de verzending in orde: uiterlijk de eerstvolgende donderdag nadat je het bedrag hebt overgemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om een mobiel betalingsverzoek te ontvangen.


Actuele voorraad23 exemplaren

Bestellen

De bier-scheurkalender 2023 verkopen in consignatie?

  Aantal exemplaren á €15,95 per stuk. Maximaal vijf exemplaren per bestelling.

  Kalenders bestellen voor meer dan een adres? Dan graag per adres een bestelformulier invullen.

  Velden aangemerkt met * zijn verplicht.

  Factuuradres

  Ik wil een mobiel betalingsverzoek ontvangen.

  Factuuradres is bezorgadres.

  Bezorgadres

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  algemene voorwaarden inzake online aankoopprivacy-statement

  ‘Een heerlijke scheurkalender: ook voor de bierkenner nog vol nieuwe weetjes en onontdekte biercocktails. Een fijne reis door bierlanden België en Nederland.’

  Taco Zuidema, biersommelier bij 5000bc.nl over de editie van 2022

  Wat staat er in de scheurkalender 2023?

  De bier scheurkalender bevat ook volgend jaar weer veel basiskennis over bier en brouwen. Maar ook praktische tips over hoe je het meest en bewust kunt genieten van het bier dat je drinkt. Je vindt verhalen over de meest uiteenlopende bierstijlen, traditioneel en modern. Er zijn ook dingen anders in vergelijking tot de editie 2022. Zo lees je volgend jaar weer veel mooie verhalen over bekende en minder bekende brouwerijen uit België en Nederland. Uiteraard put de kalender ook uit de rijke historie van meer dan 5000 jaar bier. En last but not least: ook in de editie 2023 van de Bierschrijver scheurkalender krijgt weer een pubquiz.

  Voor wie is de scheurkalender 2023 interessant?

  Iedereen die van lekker bier en mooie verhalen houdt, doe je een groot plezier met de bier scheurkalender. Voor beginnende bierliefhebbers bergt de kalender een schat aan basiskennis over bier en brouwen in zich. Maar ook doorgewinterde bierkenners kunnen met de bier-scheurkalender dat wat ze al wisten over bier uitbreiden, maar ook hun kennis opfrissen. De kalender is geschreven met de vaardige pen van een gediplomeerd biersommelier.

  De bier scheurkalender 2023 voorbestellen >>

  Bier-scheurkalender 2023 verkopen in consignatie

  Wil je de bier-scheurkalender 2023 verkopen jouw winkel? Dan is het uiteraard mogelijk dat te doen in consignatie. De uitgever stelt je een voorraad ter beschikking. Bierkalenders die je niet verkoopt, kunnen ze dan begin 2023 onder voorwaarden weer van je terugnemen. Heb je interesse? Stuur me een bericht via het contactformulier op deze site, dan zorg ik dat uitgeverij Edicola Publishing zo snel mogelijk contact met je opneemt.