bier scheurkalender 2023 voorblad

De bier scheurkalender 2023 bestellen

Een jaar lang de mooiste en lekkerste verhalen in de Bierschrijver-scheurkalender. Want hoe meer je weet over wat je drinkt, hoe meer je kunt genieten. In 2023 is er weer een spiksplinternieuwe editie: het leukste eindejaarscadeau voor iedereen die van bier en mooie verhalen houdt. Jazeker, het kan nog: de bier scheurkalender 2023 bestellen!

De bier scheurkalender 2023 bestellen

Bestel nu de bier scheurkalender 2023 >>

Sneak preview

Wat kost het?
€15,95 (inclusief 21% BTW)
per kalender
€ 2,95 bijdrage verzendkosten via DPD*
€ 1,95 voor abonnees van de nieuwsbrief*
nieuwsbriefabonnees in het buitenland 50% korting op verzending; reguliere bestellingen voor buitenlandse adressen €6,95 bijdrage verzendkosten via DPD
* per verzendadres
Betalen

De nieuwe Bierschrijver-scheurkalender is nu beschikbaar. Als je bestelt, ontvang je een factuur. Zodra het bedrag bij mij op de rekening staat, maak ik de verzending in orde: uiterlijk de eerstvolgende donderdag nadat je het bedrag hebt overgemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om een mobiel betalingsverzoek te ontvangen. Voorwaarde is wel dat je een rekening hebt bij een bank in Nederland.


Actuele voorraaduitverkocht

De bierkalender 2023 bij Bierschrijver bestellen

De bierkalender 2023 is bij Bierschrijver uitverkocht. Bij uitgeverij Edicola kun je hem nog wel bestellen.

algemene voorwaarden inzake online aankoopprivacy-statement

‘Een heerlijke scheurkalender: ook voor de bierkenner nog vol nieuwe weetjes en onontdekte biercocktails. Een fijne reis door bierlanden België en Nederland.’

Taco Zuidema, biersommelier bij 5000bc.nl over de editie van 2022

Wat staat er in de scheurkalender 2023?

De bier scheurkalender bevat ook volgend jaar weer veel basiskennis over bier en brouwen. Maar ook praktische tips over hoe je het meest en bewust kunt genieten van het bier dat je drinkt. Je vindt verhalen over de meest uiteenlopende bierstijlen, traditioneel en modern. Er zijn ook dingen anders in vergelijking tot de editie 2022. Zo lees je volgend jaar weer veel mooie verhalen over bekende en minder bekende brouwerijen uit België en Nederland. Uiteraard put de kalender ook uit de rijke historie van meer dan 5000 jaar bier. En last but not least: ook in de editie 2023 van de Bierschrijver scheurkalender krijgt weer een pubquiz.

Voor wie is de scheurkalender 2023 interessant?

Iedereen die van lekker bier en mooie verhalen houdt, doe je een groot plezier met de bier scheurkalender. Voor beginnende bierliefhebbers bergt de kalender een schat aan basiskennis over bier en brouwen in zich. Maar ook doorgewinterde bierkenners kunnen met de bier-scheurkalender dat wat ze al wisten over bier uitbreiden, maar ook hun kennis opfrissen. De kalender is geschreven met de vaardige pen van een gediplomeerd biersommelier.