Bestel de Bierkalender 2022

Bestel de bierkalender 2022

Een jaar lang de mooiste en lekkerste verhalen in de Bierschrijver-scheurkalender. Want hoe meer je weet over wat je drinkt, hoe meer je kunt genieten. De editie 2022 van de Bierschrijver-scheurkalender is een prima eindejaarscadeau voor iedereen die van bier en mooie verhalen houdt. Wacht niet te lang en bestel hier de bierkalender 2022.

De bierkalender 2022 is bij Bierschrijver uitverkocht

Ook dit najaar was er weer erg veel vraag naar de Bierschrijver kalender 2022. De hele oplage bevindt zich op het moment in de verkoop. De voorraad waarover ik als auteur kon beschikken, is uitverkocht. En er is ook geen mogelijkheid om nog nieuwe exemplaren van de uitgever te krijgen.


Actuele voorraaduitverkocht

Toch nog een bierkalender bestellen?

De bierkalender is nog wel verkrijgbaar via andere kanalen. Vraag er naar bij de boekhandel bij jou in de buurt. Maar ook als je hem online wilt bestellen, zijn er nog mogelijkheden. Dan kun je terecht bij het Uiltje, ‘Spezi’ van bierschrijver Frits Dunnink.


‘Een heerlijke scheurkalender: ook voor de bierkenner nog vol nieuwe weetjes en onontdekte biercocktails. Een fijne reis door bierlanden België en Nederland.’

Taco Zuidema, biersommelier bij 5000bc.nl

Wat staat er in de scheurkalender 2022?

De bier scheurkalender bevat ook dit jaar weer veel basiskennis over bier en brouwen. Maar ook praktische tips over hoe je het meest en bewust kunt genieten van het bier dat je drinkt. Je vindt verhalen over de meest uiteenlopende bierstijlen, traditioneel en modern. Veel aandacht is er ook voor foodpairing: bier en eten, in de vorm van recepten met bijpassende bieren. Uiteraard put de kalender ook uit de rijke historie van meer dan 5000 jaar bier. En last but not least: de editie 2022 van de bier scheurkalender heeft ook een pubquiz.

Voor wie is de scheurkalender 2022 interessant?

Iedereen die van lekker bier en mooie verhalen houdt, doe je een groot plezier met de bier scheurkalender. Voor beginnende bierliefhebbers bergt de kalender een schat aan basiskennis over bier en brouwen in zich. Maar ook doorgewinterde bierkenners kunnen met de bier-scheurkalender dat wat ze al wisten over bier uitbreiden, maar ook hun kennis opfrissen. De kalender is geschreven met de vaardige pen van een gediplomeerd biersommelier.

Bestel de bierkalender 2022 >>