Bestel de Bierkalender 2022

Bestel de bierkalender 2022

Een jaar lang de mooiste en lekkerste verhalen in de Bierschrijver-scheurkalender. Want hoe meer je weet over wat je drinkt, hoe meer je kunt genieten. De editie 2022 van de Bierschrijver-scheurkalender is een prima eindejaarscadeau voor iedereen die van bier en mooie verhalen houdt. Wacht niet te lang en bestel hier de bierkalender 2022.

Bestel de bierkalender 2022

Wat kost het?
€14,95 (inclusief 21% BTW)
per kalender
€2,95 bijdrage verzendkosten via DPD*
€1,– voor abonnees van de nieuwsbrief*
nieuwsbriefabonnees in het buitenland 50% korting op verzending
* per verzendadres
Betalen

Bij je bestelling ontvang je een factuur voor je betaling. Is het verzendadres niet gelijk aan het factuuradres, dan krijg je de factuur via e-mail. Je kunt er ook voor kiezen om daarbij nog een mobiel betalingsverzoek gemaild te krijgen.


Actuele voorraad1 exemplaar

Bestellen

  Aantal exemplaren á €14,95 per stuk

  Velden aangemerkt met * zijn verplicht.

  Factuuradres

  Ik wil een mobiel betalingsverzoek ontvangen via e-mail.

  Factuuradres is bezorgadres.

  Bezorgadres

  algemene voorwaarden inzake online aankoopprivacy-statement

  ‘Een heerlijke scheurkalender: ook voor de bierkenner nog vol nieuwe weetjes en onontdekte biercocktails. Een fijne reis door bierlanden België en Nederland.’

  Taco Zuidema, biersommelier bij 5000bc.nl

  Wat staat er in de scheurkalender 2022?

  De bier scheurkalender bevat ook dit jaar weer veel basiskennis over bier en brouwen. Maar ook praktische tips over hoe je het meest en bewust kunt genieten van het bier dat je drinkt. Je vindt verhalen over de meest uiteenlopende bierstijlen, traditioneel en modern. Veel aandacht is er ook voor foodpairing: bier en eten, in de vorm van recepten met bijpassende bieren. Uiteraard put de kalender ook uit de rijke historie van meer dan 5000 jaar bier. En last but not least: de editie 2022 van de bier scheurkalender heeft ook een pubquiz.

  Voor wie is de scheurkalender 2022 interessant?

  Iedereen die van lekker bier en mooie verhalen houdt, doe je een groot plezier met de bier scheurkalender. Voor beginnende bierliefhebbers bergt de kalender een schat aan basiskennis over bier en brouwen in zich. Maar ook doorgewinterde bierkenners kunnen met de bier-scheurkalender dat wat ze al wisten over bier uitbreiden, maar ook hun kennis opfrissen. De kalender is geschreven met de vaardige pen van een gediplomeerd biersommelier.

  Bestel de bierkalender 2022 >>