Perfect voor bierliefhebbers: profiteer nu van de Heftige Herfstdeal

Nog een maand en Sinterklaas zet al weer voet aan wal. Hoeveel dagen tot Kerst? Ik wil er niet aan denken, want de boom staat voor de deur voordat je er erg in hebt. Traditioneel is het einde van het jaar het seizoen voor cadeautjes. Waar doe je als bierliefhebber lotgenoten in jouw omgeving een plezier mee, of jezelf? Mogen het mooie verhalen zijn voor bij het bier? Als Bierschrijver heb ik iets voor je. Perfect voor bierliefhebbers: profiteer nu van de exclusieve Heftige Herfstdeal.

Profiteer nu van de Heftige Herfstdeal!

Hier op de plank ligt voor jou Het Grote Bierboek en de spiksplinternieuwe, geheel herziene editie van de Bierkalender. En omdat het einde van het jaar een dure tijd is, heb ik een aanbieding voor je. Exclusief voor jou als abonnee van de Bierschrijver-nieuwsbrief, hatsekiedee!

Een mooi bier-verhalen-pakket: een boek en een kalender voor maar €39,95.

Direct bestellen >>

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Het spreekt vanzelf dat je Het Grote Bierboek door mij kunt laten signeren. What’s not to like?!

Enige haast is wel geboden. De eerste drie bestellers van de Heftige Herfstdeal profiteren nog eens extra, van gratis verzending.

Profiteer van de Heftige Herfstdeal exclusief bij Bierschrijver.nl | Een gesigneerd exemplaar van Het Grote Bierboek en de bierkalender 2024 voor slechts €39,95.

De Heftige Herfstdeal nú bestellen

  Ja, ik wil profiteren van de Heftige Herfstdeal! Graag ontvang ik het bijbehorende pakket: een gesigneerd exemplaar van 'Het Grote Bierboek' met de Bierkalender 2024. Ik betaal in plaats van €43,54 de aanbiedingsprijs van €39,95.

  Verzendkosten
  Voor de verzending breng ik je een bijdrage in rekening.
  Adressen in Nederland: €2,95
  Adressen in Vlaanderen: €6,50

  NB: de eerste drie bestellers van deze aanbieding gratis verzending!

  Velden aangemerkt met * zijn verplicht.

  Signering en Personalisatie

  Factuuradres

  Ja, ik wil voor mijn gemak een betaalverzoek voor iDEAL of Bancontact ontvangen via e-mail.
  Alleen mogelijk als je een rekening hebt bij een bank in Nederland of België.

  Factuuradres is bezorgadres.

  Bezorgadres

  NB Je ontvangt een automatische bevestiging van je bestelling. Daarna krijg je van mij zo snel mogelijk op het door jou opgegeven e-mailadres een factuur en een betaalverzoek. Als je buiten kantooruren bestelt, is dat de volgende werkdag.


  De Bierschrijver scheurkalender 2024 en Het Grote Bierboek zijn perfecte cadeaus voor iedereen die van bier houdt en mooie verhalen.

  Dit is waarom je Het Grote Bierboek wilt

  Met Het Grote Bierboek heb je het meest complete boek in handen over bier, brouwen en biercultuur dat er anno 2023 op de markt verkrijgbaar is. Zowel beginnende als ervaren bierliefhebbers kunnen er hun hart aan ophalen. Met uitleg over brouwen, bierstijlen en vaktermen uit de wereld van het bier. En als kers op de taart verhalen van meer dan 100 grote en kleine brouwerijen uit Nederland en België. Het Grote Bierboek ontpopte zich inmiddels tot een echte bestseller.

  Ook Entree Magazine is vol lof over Het Grote Bierboek: lees de recensie >>


  Dit is waarom je de Bierkalender 2024 wilt

  Een reden waarom je nieuwsgierig moet willen zijn naar de nieuwe bierkalender is om te kijken of het biersommelier en auteur Frits Dunnink wel is gelukt: weer een kalender schrijven, maar nu compleet anders. Jazeker, de enige echte bierscheurkalender van Nederland is aan zijn vierde editie toe. En Frits heeft ‘m compleet op de schop gegooid. De editie 2024 is een roadtrip langs de beste adressen voor bierliefhebbers in Nederland en België. Maak kennis met bekende en onbekende brouwerijen, bijzondere biercafés en spraakmakende persoonlijkheden uit de bierwereld. Met als klap op de vuurpijl alles wat je weten wilt zodat je nog meer kunt genieten van bier.


  Maak kennis met biersommelier en auteur Frits Dunnink

  De enige echte bierkalender van Nederland en Het Grote Bierboek komen uit de pen van bierschrijver Frits Dunnink.

  ‘Frits Dunnink is de lekkerst schrijvende bierkenner van Nederland.’

  romanschrijver Ronald Giphart
  De Heftige Herfstdeal wordt je aangeboden door bierschrijver Frits Dunnink