Waarover gaat het 150ste artikel op Bierschrijver.nl?

Als volger van Bierschrijver raak je natuurlijk nooit uitgelezen over bier. Verhalen over jouw geliefde gerstenat in alle kleuren, geuren en smaken. Over de bijzondere ontwikkeling van brouwerijen, of fascinerende achtergronden over hoe en waarom ons bier geworden is zoals we het heden te dage kennen. Daarover gaat het hier op Bierschrijver.nl, het online magazine voor bierliefhebbers. Sinds eind 2015 is het actief. En binnenkort viert het een bijzonder jubileum: met het 150ste artikel. Als abonnee van de Bierschrijver-nieuwsbrief kun jij bepalen waar dat over gaat.

Waarover gaat het 150ste artikel op Bierschrijver.nl?

Op welke bier-gerelateerde vraag zou jij een antwoord willen lezen? Naar het verhaal van welke brouwerij ben jij nieuwsgierig? Tot 1 oktober heb je de mogelijkheid een suggestie aan te dragen. Let op: ik neem alleen onderwerpen in overweging van inzenders die ook echt geabonneerd zijn op de Bierschrijver-nieuwsbrief. Daarnaast: hoe dichter bij huis dat onderwerp is gesitueerd, hoe beter mijn mogelijkheden zijn een echt goed verhaal te maken.

Verras me met jouw suggestie.

Verzoeken met een al te commercieel karakter komen niet in aanmerking.


Nog geen abonnee? Meld je aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.