Bestel de bier scheurkalender 2022

Bestel de bier scheurkalender 2022

Hoe meer je weet over het bier dat je drinkt, hoe meer je kunt genieten. De bier-scheurkalender 2022 staat weer boordenvol verhalen over brouwen en bier in alle kleuren, geuren en smaken. Een feestje dus voor iedere liefhebber van de oudste drank van de mensheid die van mooie verhalen houdt. Meer over wat je van de kalender kunt verwachten, lees je hier. Heb jij je keuze al gemaakt? Wacht niet te lang en bestel meteen de bier scheurkalender 2022.

Bestel nu de bier scheurkalender 2022

Een jaar lang de mooiste en lekkerste verhalen over bier.
Bestel de bierkalender 2022 bij Uiltje Brewing >>


‘Een heerlijke scheurkalender: ook voor de bierkenner nog vol nieuwe weetjes en onontdekte biercocktails. Een fijne reis door bierlanden België en Nederland.’

Taco Zuidema, biersommelier bij 5000bc.nl

‘De kalender is weer zeer informatief, verrassend en ontzettend leuk om te lezen!’

Elisabeth Mai, gepensioneerd


De bier scheurkalender 2022 – vragen en antwoorden

Wat kost de bier scheurkalender 2022?

Wat staat erin?

Voor wie is de bier scheurkalender 2022 leuk en interessant?

Wat is het verschil tussen de scheurkalender 2022 en de uitgave van dit jaar?

Kan ik de bier scheurkalender 2022 ook in grotere oplage bestellen?


Bestel je bier scheurkalender 2022. Foto van auteur en biersommelier Frits Dunnink.
Bestel de bier scheurkalender 2022 | Auteur en biersommelier Frits Dunnink is erg content met de nieuwe editie van zijn bierkalender.

Wat kost de bier scheurkalender 2022?

In de winkel en online is verkoopprijs van de bier scheurkalender 2022 €14,95. Als je online bestelt komt bij dit bedrag nog een bijdrage voor de verzendkosten. Bij bestellingen via uitgeverij Edicola of direct bij mij, is die bijdrage €2,95. Andere aanbieders kunnen een ander bedrag hanteren.


Wat staat er in de bier scheurkalender 2022?

De bier scheurkalender bevat ook dit jaar weer veel basiskennis over bier en brouwen. Maar ook praktische tips over hoe je het meest en bewust kunt genieten van het bier dat je drinkt. Je vindt verhalen over de meest uiteenlopende bierstijlen, traditioneel en modern. Veel aandacht is er ook voor foodpairing: bier en eten, in de vorm van recepten met bijpassende bieren. Uiteraard put de kalender ook uit de rijke historie van meer dan 5000 jaar bier. En last but not least: de editie 2022 van de bier scheurkalender heeft ook een pubquiz.

Ja, doe mij die scheurkalender maar…


Voor wie is de bier scheurkalender 2022 leuk en interessant?

Iedereen die van lekker bier en mooie verhalen houdt, doe je een groot plezier met de bier scheurkalender. Voor beginnende bierliefhebbers bergt de kalender een schat aan basiskennis over bier en brouwen in zich. Maar ook doorgewinterde bierkenners kunnen met de bier-scheurkalender dat wat ze al wisten over bier uitbreiden, maar ook hun kennis opfrissen. Vergeet niet dat de kalender is geschreven met de vaardige pen van een gediplomeerd biersommelier.

De bier scheurkalender 2022 is het eindejaarscadeau waar je de ware bierliefhebber echt een plezier mee doet. Niet eindeloos wikken en wegen bij de slijter of je vader, tante, zwager of vriendin met een groot hart voor bier jouw cadeautje met Sinterklaas of kerst wel leuk gaat vinden. Met de bier scheurkalender 2022 scoor je gewoon. Direct bestellen kan hier.


Wat is het verschil tussen de scheurkalender 2022 en de uitgave van dit jaar?

Bij de samenstelling van de nieuwe editie van de bier scheurkalender is er veel aandacht aan besteed om hem ook de moeite waard te maken voor al diegenen, die de uitgave van dit jaar kennen. Basiskennis over bier en brouwen is opnieuw beschreven en uitgebreid, op sommige plekken ook met nieuwe inzichten van de auteur. Er is ruimere aandacht voor de meest uiteenlopende bierstijlen. Voor de recepten van gerechten en biercocktails zijn nieuwe registers open getrokken. Je vindt beschrijvingen van de meest uiteenlopende (traditionele en nieuw opkomende) bierlanden. Een nieuw onderdeel in de editie 2022 van de bier scheurkalender is de pubquiz.Kan ik de bier scheurkalender 2022 nog in grotere oplage bestellen?

De bierkalender 2022 is niet meer in grotere oplage beschikbaar.

De bier scheurkalender bestellen in consignatie niet meer mogelijk

Het overgrote deel van de oplage van de bierscheurkalender 2022 in inmiddels in de verkoop. Uitgeverij Edicola laat weten dat de kalender verkopen in consignatie daarom niet meer mogelijk is.

Leestips

Van dezelfde auteur is ook het boek ‘0.0: alcoholvrij bier in de Lage Landen’ nog verkrijgbaar. Bestellen kan via je plaatselijke boekhandel of online bij uitgeverij Edicola.

Wat is de overeenkomt tussen een glas bier en een voetbalwedstrijd op tv? Je kunt aan beide meer plezier beleven als het verhaal erbij hoort. Een biersommelier vertelt de fascinerende verhalen achter bier. En maakt zo van bier drinken echt een belevenis. Lees dit blogartikel hier op Bierschrijver.nl als je wilt weten hoe het zit.

terug naar de homepage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.