Over Bierschrijver

Frits Dunnink tekstschrijver met vakkennis over bier

Ambassadeur van craftbeer

Maak kennis met Frits Dunnink, professioneel tekstschrijver met vakkennis over bier. Als bierschrijver vertelt hij het verhaal  van speciaalbier-brouwers en hun producten. In Nederland, België maar ook andere toongevende bierlanden, zoals Duitsland en de Verenigde Staten. Met als doel dat deze verhalen bekend worden bij een breder publiek. Zodat bierliefhebbers geïnspireerd raken om deze bijzondere bieren te proeven en te kopen.

Frits Dunnink (1971) combineert zijn jarenlange ervaring op het terrein van copywriting en marketing met zijn liefde voor bier, koken en eten. Hij is vaste samenwerkingspartner van De Persgroep voor branded content op het terrein van speciaalbier. Voorjaar 2018 neemt hij zitting in de vakjury van de Beerwulf Brouwerijverkiezing.

Tekstschrijver met vakkennis over bier

Zijn vakkennis over bier heeft hij aangescherpt door de cursus niveau 1 te volgen bij de STIchting BierOpleiding Nederland. Het examen hiervoor heeft hij in januari 2016 gehaald.

CUM LAUDE

November 2014 rondde hij cum laude een cursus Culinair en Wijnschrijven af onder auspiciën van Onno Kleyn. De lekkerste schrijver van Nederland vond deze woorden bij het overhandigen van het certificaat:

“Konden alle schrijvers in Nederland maar zo schrijven. Alle schrijvers die zich schrijver noemen en die als schrijver ingehuurd worden, bedoel ik. Zeer professioneel ben je, Frits, in alle opzichten. Je teksten zijn een genoegen om te lezen, alles klopt: taal, vorm, het spannen van de boog en de informatie.”

>> Bekijk het LinkedIn-profiel van Frits Dunnink